MENÜ
Egy nap, egy kaland klub
Gyere hozzánk, ha azt szeretnéd, hogy egy egyszerű nap izgalmassá váljon!

Sziasztok Kincskeresők!

 

Észrevétlenül őszi szünet lesz rögtön. Hogy ne unatkozzatok, elárulunk nektek egy titkot: valahol, nem is olyan messze, egy nagyon titkos helyen, egy rettenthetetlen kalóz elásott egy rakás kincset. Kapzsi volt, nem akart osztozkodni, ezért inkább úgy döntött, hogy elássa nagy részét. A többit rumra költötte! :)

Hosszú idő telt el azóta. Félelmetes Jack már nagyon megöregedett és lassan el is felejtette, hogy hová is tűnt a kincse...De ti, ha nagyon bátrak,  leleményesek és okosak vagytok, akkor megtalálhatjátok.

Mit kell ehhez tenni? Először is olyan elszántnak kell lenni, amilyen a nagy kalóz is volt. Nem szabad visszariadni a széltől, a vihartól, az esőtől sem. Ki kell állni a próbákat, amik kemények, de hát a jutalom is nagyon nagy! Meg kell fejteni a rejtvényeket, mert a kincs magától nem kerül elő, de tudással, kitartással a föld alól is elő lehet varázsolni.

Ha ehhez kedvet éreztek, akkor gyertek velünk, keressük együtt.

A titkos keresés időpontja 2011. november 3-a, csütörtök.

Találkozzunk 9 órakor a Művelődési Ház előtt, onnan indulunk.

A program 9-15 óráig tart. Jelentkezni a szokásos módon e-mailben és telefonon lehet: hilda0518@citromail.hu vagy a 06 30 587 29 12-es telefonszámon.

A program ára: 3000 Ft/ fő

A költség tartalmazza az  enni- és innivalót is.

Várunk szeretettel mindenkit!!

Hilda, Anita és Gábor

https://www.youtube.com/watch?v=NzxWDlGE-U8

https://www.youtube.com/watch?v=NzxWDlGE-U8

 

Szavazás

Mi legyen a következő nap programja?
Kincskeresés
Sherlock Holmes nyomában
Indiántábor
Asztali nézet